NIEUWS

Kimberly Moens, model met Allure…

In 2019 werd Kimberly in Miami Florida verkozen tot Ms. Universe Elite, tevens veroverde zij de titel Ms. Netherlands World International. In 2020 werd zij verkozen tot Ms. Heritage Netherlands. Schitterende resultaten en bovenal trots omdat Kimberly gesteund en gesponsord wordt door Justa van Nagelstudio Allure.
Kimberly over Justa; “Zij zorgt ervoor dat mijn nagels er perfect en uniek uit zien voor elke show en shoot. Zij werkt met veel passie en perfectie aan de verschillende projecten. Haar werk is uniek en ze doet het met veel liefde en plezier. Ik wil haar dan ook enorm bedanken voor al haar hulp en steun!”

Nagelstudio Allure, de eerste salon in Zeeland die Polygel gecertificeerd is.

Het revolutionaire nieuwe systeem van Gelish

Gelish PolyGel is de beste oplossing voor nagels, klanten en professionals.
Waarom? Gelish PolyGel is een handige alles-in-één formule waarmee je in drie eenvoudige stappen perfecte nagels creëert.

  • Met PolyGel ben je verzekerd van volledige controle.
  • PolyGel werkt eenvoudig: geen geknoei met uitlopen, je hoeft niets te mengen en je bepaalt je eigen tempo, want je hardt PolyGel uit wanneer jij wilt!
  • PolyGel is lichter: wel 23% lichter dan acryl en 16% lichter dan traditionele hard gels.
  • PolyGel is ook sterker dan hard gels en flexibeler dan acryl producten, zonder lifting of loslaten.
  • Bovendien is het product geheel geur vrij.
  • Denk je dat dit alle voordelen zijn? Nee! PolyGel is verpakt in een handige tube, waardoor je precies de juiste hoeveelheid gebruikt en geen verspilling hebt. Dit zorgt voor een perfecte verwerking, knijpen, afsnijden en aanbrengen: perfecte nagels in 3 eenvoudige stappen!

Verbonden met Allure

Natuurlijk doen wij we alles aan om het u naar de zin te maken en optimaal tevreden bent over uw behandeling. Een vervolg afspraak stellen wij helemaal op prijs.
Daar doen we het voor en daarvoor willen wij u graag belonen. Met onze klantenkaart bijvoorbeeld, die u krijgt na de eerste behandeling. Is uw Allure kaart vol dan ontvangt u van ons € 5,- korting op de volgende behandeling.
Kortom, wij doen er alles aan om u te zien stralen en dat doen we graag met Allure.
Tot ziens…

Tip… Geef eens een cadeau met Allure

Met een CadeauBon van Allure heb je echt iets van Allure in handen! Het bedrag bepaal jezelf, de behandeling in onze Nagelstudio staat vast. Die van tot in de puntjes verzorgd en waar de “Allure” vanaf straalt. Hoe mooi kan een verrassing zijn…