GELNAGELS

  In de salon werk ik uitsluitend met het merk Gelish als het gaat om de soak- off gelpolish. Gelish heeft een houdbaarheid van tenminste 21 dagen op natuurlijke nagels. Gelish maakt gebruik van speciale pigmenten om de ultieme soak-off gelpolish te creëren. Het afgeronde penseel is zo ontworpen dat de gelpolish héél dicht bij de nagelriemen geplaatst kan worden. Nog enkele pluspunten van Gelish op een rijtje:
  • Gelish geeft perfecte dekking in 2 lagen.
  • Gelish geeft géén beschadigingen aan de eigen nagel.
  • Gelish is afweekbaar in 10 minuten.
  • Award winning product

  De Gel is een stroperige substantie die in laagjes wordt aangebracht met een penseel.
  Elk laagje moet worden uitgehard onder speciale LED-lamp. De straling in deze lamp is zeer laag gedoseerd en niet schadelijk. Dankzij deze speciale techniek wordt de huid niet bruin. Na het uitharden worden de nagels in model gevijld en voorzien van een hoogglans, door middel van een z.g. Topgel. Net zoals bij acryl, kunt u kiezen voor de “French Manicure”. Dit is een doorzichtige gel, kleur of glitter die over de eigen nagel, of de vrije rand, wordt aangebracht. Daarnaast werk ik ook met “colorgel”. Dit is een gel die als nagellak wordt aangebracht over het kunstsysteem.
  In tegenstelling tot de “gewone” nagellak blijft de “colorgel” gemiddeld 3 a 4 weken perfect zitten. Tevens is de grote diversiteit aan kleuren kenmerkend voor de colorgel Een gehele behandeling duurt 1.5 tot 2 uur.